Acne Studios – Men’s Lookbook SS18 / Women’s resort Lookbok SS18

Design: Acne Studios
Kund: Acne Studios
Trycksak:
Tryckteknik:
Papper:
Papper, specificerat: Zen Pure White, Luxo Magic, Polyart, Munken Print White.
Efterbehandling:
Effekter:
Bransch:
Övrigt: Men’s lookbook: Den fluoriserande foldern är tryckt på Zen Pure White. Den är först tryckt med HPT-färger 4+4 och därefter tryckt silkscreen med fluoriserande PMS-färger. Falsad och plockad som lösblad i varandra.
Modebilderna är tryckta på olika arkdelar på Luxo Magic 130g. De två delarna är tejpade och falsade för hand (planoformat 1200x280mm, färdigt format 200x280mm).
Trycksakerna är istoppade i en glasklar plastficka med screentryck och en brevpåse tillverkad av Munken Print White 300g med vit blank flat foliering.

Women's resort lookbok: Sex sidor, tryckt på Luxo Magic 130g. Falsat och istoppat i en likadan plastficka och brevpåse som för Men’s lookbook tillsammans med två kort som är producerade med Lenticulartryck som ger 3D-effekt. Kortens baksidan är fodrad med Polyart.

Jag vill veta mer!

Jag vill veta mer om detta projektet, kontakta mig.Ingår i följande samlingar

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.