Arctic Paper Designkollektion

Design: Juno Branding- und Designagentur, Hamburg
Kund: Arctic Paper
Trycksak:
Tryckteknik:
Papper:
Papper, specificerat: Munken Design Range och Arctic Volume Range.
Efterbehandling:
Effekter:
Bransch:
Mått: 160 x 230 mm
Utmärkelser: Svenska Designpriset 2017: Silver
Övrigt: Genom att utforska interaktionen mellan det taktila och den digitala världen visar den nya Designkollektionen med pappersprover upp alla nyanser och ytor av de obestrukna pappren från Munken Design Range tillsammans med de bestrukna från Arctic Volume Range. Designkollektionen ger en komplett översikt över papperskvaliteterna vilket underlättar för kreatörer vid val av papper. Bilderna som representerar de olika papperskvaliteterna illustreras som stegen i en metamorfos från naturliga till virtuella naturbilder och skulpturala former. De minimalistiska böckerna, bundna med PUR-lim, kommer i set och skyddas av ett slipcase. Som designobjekt i sig själv illustrerar kollektionen hur högkvalitativt pappersval och tryckteknik i allra högsta grad ytterligare hjälper till att förstärka det budskap du vill föra fram i din valda design.

Jag vill veta mer!

Jag vill veta mer om detta projektet, kontakta mig.Design Collection

Arctic Paper lanserar den nya Designkollektionen med papper från Munken Design Range och Arctic Volume Range. Filmen visar interaktionen mellan det taktila och den digitala världen.

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.