Förpackningar för chokladpraliner

Design: OlssønBarbieri
Kund: CF 18 Chocolatier
Förpackning:
Papper:
Papper, specificerat: Ytterförpackning och inrede: Fibreform uncoated 365g.
Låda: 2 mm Eskaboard klädd med klotmaterial Cialux 1510 vit, 1578 ljusbrun och 1869 ljusgrå.
Vadderat 3-lagerspapper. Glassinpapper 40g.
Efterbehandling:
Effekter:
Färg:
Bransch:
Mått: 120 x 95 x 20 mm / 190 x 122 x 20 mm / 240 x 190 x 20 mm
Utmärkelser: Visuelt Awards: Gold. European Design Awards 2020: Bronze.
Övrigt: Förpackningar till 6-, 12-, och 24-bitars choklad.
Lådan är tillverkad i tre olika storlekar och klädd på ut- och insida med tre olika klotfärger. Typografin på långsidorna är flat folierad med svart folie. Den största lådan har en klädd avdelare som hålls på plats av inredet.

Ytterförpackningen har en tear off-perforering och är embossed folierad med svart folie samt embossed och debossed präglad. Inredet är präglat multi level debossed med ritsar från båda sidor.

Ovanpå chokladen ligger ett vadderat 3-lagerspapper med stansade tumgrepp samt ett glassine papper med stansade tumgrepp och flat foliering (Kurtz Light Line Laser).

En folder finns till vardera förpackning, tryckt på Multi Design Natural White 150g och kascherad med samma klotmaterial som till de olika förpackningarna. Framsidan är flat folierad med vit och svart folie.

Jag vill veta mer!

Jag vill veta mer om detta projektet, kontakta mig.Ditt meddelande är skickat.

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.