Förpackningsdesigner / Konstruktör

Upplagd: 2022.09.06

Göteborgstryckeriet Box&Display är ett innovativt förpackningsföretag som levererar produkter till kunder i premiumsegmentet.
Våra kunder finns framför allt i Norden och vi ser god expansion i andra europeiska länder.
Produktionen, som är belägen i Mölnlycke, är uppbyggd för flexibel tillverkning av förpackning med stor variantflora i mindre och större serier.
Vi har ett tydligt erbjudande i eco-segmentet.

Bolaget har ca 50 anställda och ingår i koncernen DG Print Group som omsätter ca 300 mkr.

Om tjänsten

Vi söker en medarbetare till vårt förpackningsteam.
Din roll är att i nära samarbete med vår säljorganisation och våra kunder ansvara för kreativa och skräddarsydda förpackningslösningar. Det innefattar såväl nya uppdrag som anpassning av befintliga lösningar.
Vi arbetar dagligen med framtagning av produktprover i en mängd olika material. Konstruktionsritning sker i ArtiosCAD och våra prototyper skär vi ut på ett Kongsberg skärbord.
I din tjänst är både interna och externa relationer viktiga. Arbetsuppgifterna kräver stor flexibilitet och det kan stundtals vara ett högt tempo. Vår ambition är att alltid leverera kvalitet på högsta nivå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start under hösten.

Din profil och bakgrund

För att lyckas i tjänsten behöver du ha ett par års yrkeserfarenhet av förpackningskonstruktion och du har erfarenhet av CAD program.
Du är strukturerad, kreativ och har förmågan att på ett effektivt sätt omvandla en idé till en färdig produkt. Du initiativrik, lösningsorienterad och duktigt på att driva processen framåt.
Vi arbetar i huvudsak med solidkartong, board och wellpapp och ser gärna att du har erfarenhet inom dessa områden.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och det är en fördel om du har erfarenhet av Photoshop, Adobe Illustrator och InDesign. Du har en utpräglad materialkänsla, god fallenhet för handarbete och ett skarpt öga för detaljer.
Sist men inte minst, du trivs i en entreprenörsdriven och lösningsorienterad miljö.
 

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@gbgt.se. Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan så snart du kan. För mer information, kontakta Maria Iversén, Marknadschef. Tel: 0706-680821.

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.