Junior förpackningsdesigner/konstruktör

Upplagd: 2018.05.22

Våra Brobygrafiska-studenter har flyttat hem! Nu söker vi en ny Junior förpackningsdesigner/konstruktör.

Göteborgstryckeriet Box&Display arbetar med speciallösningar i kartong och wellpapp. Vi har i år startat upp en ny produktionslinje för Rigid Boxes. Vi söker en medarbetare till vårt förpackningsteam. Din roll blir att i nära samarbete med våra kunder och säljorganisation arbeta med konstruktionslösningar i well och kartong. Vi söker dig som är innovativ och initiativrik och vill arbeta i en händelserik miljö.

Om tjänsten

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att utifrån våra kunders önskemål utveckla och konstruera förpackningslösningar. Det innefattar såväl nya uppdrag som anpassning av befintliga lösningar. Arbetet sker i CAD miljö och vi producerar även en hel del prototyper till kund. Tempot är ofta högt och även om du ingår i ett team trivs du med att arbeta självständigt, alltid med kunden i fokus. Tjänsten gäller tillsvidareanställning med placering i Mölnlycke.

Din profil

Vi söker dig som är kreativ och strukturerad och på ett effektivt sätt kan omvandla en idé till färdig produkt. Du är kommunikativ och trivs att ha kontakt med företagets kunder när det gäller att återkoppla förslag och konstruktionslösningar. Du har lätt för att ta egna initiativ, är lösningsorienterad och duktigt på att driva processen framåt.
Du har en utbildning från Broby grafiska eller liknande. Alternativt har du praktisk erfarenhet av att hjälpa kunder att utveckla sina förpackningsbehov. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är en fördel om du även har erfarenhet av Photoshop, Adobe Illustrator och InDesign.

Vi söker dig som är långsiktig och vill växa med såväl uppgiften som företaget.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan skickar du snarast möjligt till jobb@gbgt.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Iversén på 0706-68 08 21.

 

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.