Maskinoperatör till Göteborgstryckeriet Box&Display

Upplagd: 2021.06.07

Nu har du chansen att arbeta i ett av Sveriges mest spännande förpackningsföretag!

Om oss

Göteborgstryckeriet Box&Display är ett innovativt förpackningsföretag med kunder i premiumsegmentet. Produktionen, som är belägen i Mölnlycke, är uppbyggd för flexibel tillverkning av förpackning med stor variantflora i mindre och större serier. Bolaget har ca 60 anställda och ingår i Göteborgstryckeriets koncern som omsätter ca 170 mkr.

Tjänstebeskrivning

Som maskinoperatör arbetar du tillsammans med ditt arbetsteam med tillverkning av förpackningar. Du kommer specifikt att arbeta med ett av arbetsmomenten i vår produktionskedja. I rollen ingår det att säkerställa det maskinella arbetet; ställ av maskin, påfyllning av material och kontroll så att rätt kvalité uppnås på utfört arbete.

Arbetet sker i tvåskift, varannan vecka kl 06.00-14.00 (mån-fre) och kl 14.00-23.00 (mån-tors).

Din profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller industriell profil. Har du tidigare erfarenhet från industriell tillverkning är det meriterande men inget krav.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, samarbetsförmåga och flexibilitet och vi ser gärna att du är praktiskt lagd. Du är ansvarstagande, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du har god förmåga att arbeta efter instruktioner.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är ett krav. Om du har tidigare erfarenhet från förpackningsbranschen är det meriterande.

Vad erbjuder vi?

Här erbjuds en positiv arbetsplats med möjlighet att lära dig nya saker och din arbetsinsats är betydelsefull. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.

Välkommen med din ansökan till  jobb@gbgt.se Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan så snabbt du kan! Om du har frågor om tjänsten, kontakta Maria Iversén, tel 0706-680821.

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.