Projektledarassistent – Göteborgstryckeriet

Upplagd: 2018.01.17

Som Projektledarassistent hos oss kommer du ingå i ett dedikerat team med säljare och projektledare. Det är en viktig roll med mycket varierande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter:

Ditt huvudsakliga ansvar består i att assistera och avlasta teamet. Under en arbetsdag kan du hjälpa till med materialinsamling, dummytillverkning, enklare kalkylering och produktionsledning av jobb internt. Våra kunder finns framför allt i Sverige men även utomlands och du kommer komma i kontakt med stora välkända varumärken och reklambyråer. Det är ett stimulerande jobb om du vill få kunskap om branschen och det finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Vi söker dig som:

  • Har en grundutbildning inom media och kommunikation
  • Har ett brinnande intresse för trycksaker
  • Har stor servicekänsla
  • Har B-körkort

Som person är du initiativrik, noggrann, nyfiken och förmedlar trygghet i dina relationer. Du tycker om att samarbeta i ett team, är duktig på engelska och behärskar officepaketet. Viktigt för den här rollen är att du vill utveckla din branschkunskap och känner glädje i teamarbetet.

Tillträde snarast möjligt. Tjänsten är på heltid.

För mer information, kontakta Maria Iversén, 0706-680821. Din ansökan skickar du till jobb@gbgt.se

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.