Projektledare – Göteborgstryckeriet BusinessPrint

Upplagd: 2018.04.24

Göteborgstryckeriet BusinessPrint producerar trycksaker i de mindre formaten, offsettryckta eller digitaltryckta. Vi arbetar också mycket med att sätta guldkant på trycksaken, bland annat med hjälp av folieringar och präglingar.

Som projektledare hos oss ingår du i en dynamisk grupp som arbetar med att hantera alla våra kunders trycksaksproduktioner. Du är den operativa länken mellan våra kunder och vår produktion.

Dina arbetsuppgifter:

Ditt jobb är att ta emot och hantera förfrågningar kring trycksaker direkt från våra kunder. Du arbetar med rådgivning, kalkylering och beslut kring bästa produktionsupplägg. Din uppgift är att driva projektet från början till slut.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har några års erfarenhet från den grafiska branschen. Du har antingen arbetat i en projektledande roll eller med produktion av trycksaker. Huvudsaken är att du har god teknisk förståelse för trycksaksproduktion.

För att trivas i den här rollen är du handlingskraftig och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du är kvalitetsinriktad och strukturerad i din arbetsprocess och har lätt för att sätta dig in i olika typer av projekt och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du tycker om att hantera många projekt samtidigt och att hitta anpassade lösningar utifrån varje enskilt projekt. Ett plus är om du har goda kunskaper i engelska eftersom vi får allt fler internationella kunder.

Tjänsten gäller tillsvidareanställning och omfattar heltidsarbete. Tillträde snarast möjligt. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Tobias Hinton, 0706-878730.

Din ansökan skickar du till jobb@gbgt.se

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.