Projektledare till Göteborgstryckeriet Box&Display

Upplagd: 2021.06.23

Nu har du chansen att arbeta i ett av Sveriges mest spännande förpackningsföretag! Du erbjuds en viktig roll på ett entreprenörsdrivet bolag där du får verka såväl operativt som strategiskt.

Om oss:

Göteborgstryckeriet Box&Display är ett innovativt förpackningsföretag och levererar produkter till kunder i premiumsegmentet. Våra kunder finns framför allt i Norden men även i andra europeiska länder. Produktionen, som är belägen i Mölnlycke, är uppbyggd för flexibel tillverkning av förpackning med stor variantflora i mindre och större serier. Bolaget har ca 60 anställda och ingår i Göteborgstryckeriets koncern som omsätter ca 170 mkr.

Tjänstebeskrivning:

Du kommer att ha helhetsansvar för några av våra största kunder. I nära samarbete med kunder, vårt konstruktions- och produktionsteam ansvarar du för kvalitetssäkring av våra produkter. Dina vardagliga arbetsuppgifter består av delaktighet i produktutveckling, materialspecifikation, kalkylering, offerering, orderhantering, produktions- och leveransbevakning samt uppföljning. Du är ansvarig för att utveckla kundrelationen och affären.

Din profil:

Som person bör du vara positiv, engagerad, intresserad av detaljerna i produktionsprocessen och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är metodisk, strukturerad och en god kommunikatör. Du är driven och arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Sist men inte minst, du trivs i en entreprenörsdriven miljö där initiativ och utveckling uppmuntras.

Din bakgrund och tidigare erfarenheter:

Du har en teknisk högskoleutbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan till  jobb@gbgt.se Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan så snabbt du kan! För mer information, kontakta Maria Iversén, Marknadschef. Tel: 0706-680821, e-mail: maria@gbgt.se

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.