Om GBGT Box

GBGT Box grundades 1918, ett familjeägt företag som nu drivs av den tredje generationen. Med en bakgrund i högkvalitativ grafisk produktion har vi lång erfarenhet av att skapa och producera hållbara förpackningslösningar för premiumvarumärken.

Våra specialiserade teams ger råd och stöd genom hela utvecklingen av ditt förpackningsprojekt, alltid med stor vikt vid detaljerna.

Vi arbetar med två produktområden: Rigid Boxes och kartong. Rigid Boxes är stilrena förpackningar för produkter som kräver en elegant inramning. Boxen bygger på en stark, robust kärna av återvunnen kartong och ett laminerat ytskikt som kan bestå av ett stort urval olika material med nästan obegränsade designmöjligheter. Kartongprodukterna är vanligtvis gjorda av falskartong eller miniwell. Våra konstruktörer designar även specialanpassade inreden för att ge din produkt ett optimalt skydd.

All produktion sker i vår anläggning i Sverige. Vi utvecklar ständigt nya strategier för att möta morgondagens behov: till exempel med förpackningar i mono-material, användning av återvunnet material och ett mindre klimatavtryck.

Våra leverantörer är engagerade i hållbarhetsfrågor och vi själva är certifierade att producera FSC®-märkta förpackningar. Du kan alltså känna dig trygg med att materialet i din förpackning kan spåras tillbaka till ansvarsfullt skötta skogsbruk.

Vi gör mer än att producera förpackningar. Vi skapar förpackningsupplevelser.

GBGT Box är en del av By Wind Group. Tillsammans med vårt systerföretag, det ledande tryckeriet By Wind, delar vi ett engagemang i kvalitet och hållbarhet. Besök By Wind för idéer och inspiration – se hur de kan hjälpa ditt företag med Art printing, Commercial printing och Architecture printing.

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.