Våra affärsområden

Göteborgstryckeriet består av några olika verksamhetsområden. Var och en med sin specialitet, men utan vattentäta skott. Vi söker alltid efter att hitta en optimal lösning för varje kund, oavsett om det handlar om enstaka mindre uppdrag eller en större komplicerad produktion.

Vem kontaktar jag?

Vår växel slussar dig till rätt kontakt.

Telefon: 031-86 87 00
Email: info@gbgt.se

Gå till: Lediga tjänster

Göteborgstryckeriet

Vi sköter de omfattande tryckuppdragen, det vill säga större upplagor, många sidor eller stora format.

Många vänder sig till oss när den extra noggrannheten och finishen är viktig för varumärket. Med andra ord komplicerade och högkvalitativa tryckjobb.

Hemligheten med vårt tryckresultat är kombinationen av vårt FM-raster och vår unika tryckmetod, Hybrid Print Technology. Förutom att tekniken både är snabbare och mer miljövänlig än konventionella metoder, ger den jämnare färgytor, större färgomfång, djupare svärta och knivskarpa detaljer.

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och har FSC och PEFC-spårbarhetscertifikat samt Svanenmärkning.

BusinessPrint

Många kunder vänder sig till oss när de behöver profilprogram och högklassiga accidensprogram, det vill säga visitkort, brevpapper, kuvert och allt annat som företag korresponderar med.

Vi digitaltrycker och offsettrycker de mindre formaten och är experter på fina efterbehandlingsmetoder såsom prägling, foliering och boktryck.

BusinessPrint är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Box&Display

Söker du speciallösningar i kartong och wellpapp ska du ringa oss. Lådor och displayer eller vad du än kan tänka dig (tänk gärna utanför ramarna), enkla eller komplicerade.

Ett fåtal digitaltryckta exemplar för ett enstaka tillfälle eller långa serier för landsomfattande kampanjer. På papper eller andra material. Ingenting är omöjligt.

Vi har den senaste cad-tekniken och vi har lång erfarenhet av design och konstruktion. Innan du trycker får du antingen se trycksaken i en virtuell 3D- värld eller i fysisk form.

Box&Display är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Sommaren 2016 förvärvade Box&Display företaget Emko (Emballage-Kontakt).

MediaCreator

MediaCreator är ett onlinekontor som hanterar allt som har med grafisk produktion att göra. Vi utvecklar smarta system som gör det enklare och smidigare att beställa och producera trycksaker och annonser.

Redan från dag ett får du bättre koll och sparar både tid och pengar.

Lediga tjänster

Upplagd Tjänst

2017.08.03

Produktionspersonal till Box&Display

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.