Våra affärsområden

Göteborgstryckeriet består av tre olika verksamhetsområden: Göteborgstryckeriet, BusinessPrint och Box&Display. Var och en med sin specialitet, men utan vattentäta skott. På så vis kan du alltid få hjälp oavsett om du har behov av en omfattande produktion, en mindre trycksak eller en förpackning. Hos oss sätts hantverket, kvaliteten och kreativiteten i fokus för att du skall få en så bra slutprodukt som möjligt.

Vem kontaktar jag?

Vår växel slussar dig till rätt kontakt.

Telefon: 031-86 87 00
Email: info@gbgt.se

Göteborgstryckeriet

Skall du producera en bok? En broschyr eller ett magasin? Har du krav på den där extra noggrannheten och finishen? Behöver du hjälp och rådgivning i utformningen av din trycksak? Bra, då har du hittat rätt!

Vår teknik är både snabbare och mer miljövänlig än konventionella tryckmetoder. Den ger större färgomfång, jämnare färgytor, djupare svärta och knivskarpa detaljer. Hemligheten med tryckresultatet är kombinationen av vårt FM-raster och vår egen unika tryckmetod, Hybrid Print Technology.

Göteborgstryckeriet är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, har FSC® (NC-COC-012292) och PEFC™ spårbarhetscertifikat samt Svanenmärkning.
Vi är även ClimateCalc-certifierade vilket innebär att vi kan beräkna din trycksaks CO2-avtryck.

BusinessPrint

Om du behöver producera högklassiga visitkort, inbjudningar, kort, foldrar och andra trycksaker hjälper vi på BusinessPrint till.

Beroende på hur omfattande din produktion är och hur snabbt du vill ha leverans kan vi antingen digitaltrycka eller offsettrycka den. Vilket du än föredrar finns det fullt av möjligheter att också göra det där lilla extra när det gäller efterbehandling. En taktil prägling, boktryck eller exklusiv foliering är några av de metoder du kan välja.

BusinessPrint är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Box&Display

Söker du speciallösningar i kartong och wellpapp ska du kontakta oss. Vi tillverkar Rigid Boxes, förpackningar/kapslar och displayer. Enkla och komplicerade. Behöver du ett fåtal digitaltryckta eller handgjorda exemplar för en lansering? Eller en större upplaga för en landsomfattande kampanj? Hos oss är ingenting är omöjligt.

Tack vare lång erfarenhet inom grafisk produktion, design och konstruktion kan du känna dig trygg med din produkt från start. När du anlitar oss drar du nytta av alla olika produktionsmöjligheter som finns i våra affärsområden och kan på så vis erhålla en slutprodukt av mycket hög kvalitet.

Box&Display är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

MediaCreator

MediaCreator är ett onlinekontor som hanterar allt som har med grafisk produktion att göra. Vi utvecklar smarta system som gör det enklare och smidigare att beställa och producera trycksaker och annonser.

Redan från dag ett får du bättre koll och sparar både tid och pengar.

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.