Kurs: Rigid Boxes

 

Rigid Boxes är den perfekta förpackningen för produkter som förtjänar en unik presentation. De utmärker sig med en stilren utsida utan synligt limmade kanter eller andra störande detaljer, samt hörn som sömlöst knyter an till varandra 100 procent i 90 grader. Genom att addera olika efterbehandlingar kan vi förstärka samspelet mellan förpackning och produkt ytterligare. Oavsett om du föredrar ett minimalistiskt eller extravagant uttryck. Men det är inte bara det första intrycket som präglar våra Rigid Boxes, känslan att öppna boxen fulländar upplevelsen.

Hos Göteborgstryckeriet Box&Display kan du köpa en kvalitetssäkrad produktion, från konstruktion och tryckning till produktion av färdiga boxar. Produktionslinjen är helautomatisk och kräver inga stansverktyg. Med vår produktionsmetod är det smidigt och kostnadseffektivt att ställa om produktionen. Det finns många möjligheter att välja material och varianter av boxar, ledtiderna blir kortare, precis som leveranstiderna. Och slutresultatet är ett under av precision och kvalitet.

Vi använder cookies och analysverktyg med spårning för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse på vår webbplats.
Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare godkänner du vår användning av cookies.